Grepi Plast AS

Grepi Plast AS utvikler, produserer og selger sprøytestøpte plastprodukter. Selskapet ble etablert i 1999 og er lokalisert i Skien kommune i Telemark.

I slutten av 2014 fikk Grepi Plast AS nye eiere, selskapet Mezonic AS.

Sammen med de nye eiere har bedriften dette året utviklet et spesialfat for transport og lagring av ulike typer avfall, både flytende og tørrstoffer. Men fatet har også mange andre potensielle anvendelser, bl.a. kan det utmerket godt anvendes til lagring og transport av mat og vann.

Grepi Plast AS har kunder innen en rekke ulike næringsområder og vår produksjon er i dag rettet mot bl.a.:

• Plastkomponenter til rørindustrien
• Festemateriell og plugger til bygningsindustrien
• Flerkomponent sprøytestøping
• Deler til møbelindustri, storkjøkken, betongprodukter, fritid og elektronikk

Grepi Plast AS besitter høy plastteknisk kompetanse med medarbeidere som har lang bransjeerfaring.

Plastprodukter basert på sprøytestøpeteknologien er i dag helt uunnværlig i samfunnet innen nær sagt alle områder. Vi finner dem i stor utstrekning i bil og andre kjøretøyer, de muliggjør alle våre elektriske og elektroniske hjelpemidler og maskiner, de er helt nødvendige innen medisinsk sektor både i livsviktige apparater og emballasje, innen bygg og anlegg, i sport og fritidsbransjen, som husholdningsprodukter og leker, og selvsagt som matvareemballasje.

Grepi Plast AS har teknologien og kunnskapen som er nødvendig for å konstruere og produsere plastprodukter innen alle disse bransjene.  

Bedriften tar inn lærlinger i produksjonsteknikkfaget.

Lærlingkontakt ved bedriften er Toralf Hustveit, mobil 901 91 918.

Webside